A Rogue Spear Help-book

 mr_Fish_7000


Grupo: Plano Padrão
Registrado em: 12 de Julho de 2014
Mensagens1
Postado 13 de Julho de 2014 - 07:18:08
Managed to get it working on win7 with ati card only after Ive used my old RS installer (gold edition or something like that) and then changed the fonts file (without using eax.dll)
URL | Responder | Citar
 RatedX


Grupo: Plano Padrão
Registrado em: 14 de Julho de 2007
Mensagens501
Postado 12 de Outubro de 2015 - 19:58:55
Anyone Who Needs extra help, come to [You must login to view link] RogueSpear Lobby and someone will assist you Further if possible or will go on Teamviewer and fix with your permission.
URL | Responder | Citar
 t0mClanCy_rwr


Grupo: Plano Padrão
Registrado em: 5 de Setembro de 2013
Mensagens213
Postado 27 de Junho de 2016 - 07:20:15
:O ok
URL | Responder | Citar
 RatedX


Grupo: Plano Padrão
Registrado em: 14 de Julho de 2007
Mensagens501
Postado 28 de Outubro de 2016 - 05:31:08
You must login into Voobly to view image

You must login into Voobly to view image

You must login into Voobly to view image

You must login into Voobly to view image
URL | Responder | Citar
 pence


Grupo: Plano Padrão
Registrado em: 27 de Julho de 2010
Mensagens59
Postado 21 de Novembro de 2016 - 06:00:36
okay.
URL | Responder | Citar
 h0lck


Grupo: Plano Padrão
Registrado em: 3 de Dezembro de 2016
Mensagens2
Postado 4 de Dezembro de 2016 - 01:36:08
how to fix error 0x0000142 in win8.1 64 bits ? i have tierd compatibility winxp servipack 3 and 16 colour bits
URL | Responder | Citar
 RatedX


Grupo: Plano Padrão
Registrado em: 14 de Julho de 2007
Mensagens501
Postado 5 de Julho de 2017 - 22:35:31
You must login into Voobly to view image

You must login into Voobly to view image

You must login into Voobly to view image

You must login into Voobly to view image
URL | Responder | Citar
 +_LooongcaT_


Grupo: Suporte Técnico
Registrado em: 1 de Novembro de 2015
Mensagens25
Postado 6 de Julho de 2017 - 08:45:45
how do i fix the black screen at start (stalls for like 2 seconds and then the game loads, thus i cant ever open doors in Co_hosp or frag in cov
URL | Responder | Citar
 [U_F]zahinokenshield


Grupo: Plano Padrão
Registrado em: 14 de Julho de 2016
Mensagens192
Postado 14 de Agosto de 2017 - 09:08:42
u guys are dead right?
URL | Responder | Citar
 +_LooongcaT_


Grupo: Suporte Técnico
Registrado em: 1 de Novembro de 2015
Mensagens25
Postado 5 de Janeiro de 2018 - 18:14:12
still here ^_^ and we still play almost every night 90% of the time
URL | Responder | Citar
 Gs_VeNoM


Grupo: Plano Padrão
Registrado em: 7 de Fevereiro de 2011
Mensagens77
Postado 24 de Janeiro de 2018 - 22:36:38
longcat, set your desktop resolution to the same as your games and make sure your frame rate is 60hz in advanced settings when choosing the desktop resolution


URL | Responder | Citar
1[2]
Exibindo 16 - 26 de 26 mensagens
Ir ao Fórum:
2 Usuário(s) estão lendo este tópico (Nos últimos 30 minutos)
0 membros, 2 convidado(s)

Most active threads in past week: