MQ VE SQ

 El_Adam1


Grupo: Plano Padrão
Registrado em: 4 de Outubro de 2017
Mensagens1
Postado 17 de Novembro de 2017 - 15:10:49
Arkadaşlar MQ ve SQ arasındaki fark nedir acaba ingilizcem olmadığı için ingilizce forumunda olayı anlayamadım açıklayabilen bir arkadaş olursa çok sevinirim.Teşekkürler...
URL | Responder | Citar
 +tunakhan


Grupo: Suporte Técnico
Registrado em: 15 de Agosto de 2011
Mensagens77
Postado 18 de Novembro de 2017 - 19:26:49
Daha önce kısmen sorulmuş ve cevaplanmış bir soru. Bakınız: http://www.voobly.com/forum/thread/251093

"SQ: Single Building Queuing" yani seçili ünitelerden ilgili birimi üretmek için verilen komut sonucu tek sıralama yapılır ve bir ünitedeki üretilen birimler bitince diğer seçili ünitede üretme işlemi başlar ve böyle devam eder.
"MQ: Multiple Building Queue" yani Çoklu Sıralama. Bu durumda ise seçili ünitelerden ilgili birimi üretmek için verilen komut sonucu her bir ünitede eşit sayıda birim üretme emri uygulanır. Temel olarak üretme emri otomatik dağıtılır. Eş zamanlı olarak seçili olan ünitelerde eşit dağılımlı (eşit sayıda) üretim yapılır.
URL | Responder | Citar
 AykodenT


Grupo: Plano Padrão
Registrado em: 19 de Outubro de 2017
Mensagens1
Postado 28 de Dezembro de 2017 - 22:37:30
2 saattir araştırıyorum altı üstü diyeceksinki asker basarken 1 tane savaşcı evinden diğerlerindende cıkıyor tektek hepsinden asker basmaya gerek kalmıyor diyecen 2 saat edebiyat yapıyorsunuz
URL | Responder | Citar
 Corbie


Grupo: Plano Padrão
Registrado em: 9 de Agosto de 2011
Mensagens153
Postado 14 de Abril de 2018 - 14:55:42
AykodenT wrote:
2 saattir araştırıyorum altı üstü diyeceksinki asker basarken 1 tane savaşcı evinden diğerlerindende cıkıyor tektek hepsinden asker basmaya gerek kalmıyor diyecen 2 saat edebiyat yapıyorsunuz
:)


URL | Responder | Citar
[1]
Exibindo 1 - 4 de 4 mensagens
Ir ao Fórum:
1 Usuário(s) estão lendo este tópico (Nos últimos 30 minutos)
0 membros, 1 convidado(s)