Fast Proxy without router?

 PL_camel


Grupo: Plano Padrão
Registrado em: 20 de Julho de 2012
Mensagens10
Postado 13 de Setembro de 2017 - 21:37:37
Hello,
Sometimes, when i'm in another room in AOE II i have FP. But... I haven't WiFi router. Unfortunatelly i have internet in radio acces network technology.

How do i solve my problem? If I had a router, I could open udp port 16000, but i haven't router :( Can the owner of the internet service be able to unblock port 16000 itself?

Thanks in advance and sorry for my english.
URL | Responder | Citar
 +kitt


Grupo: Systems Operations
Registrado em: 13 de Janeiro de 2008
Mensagens14906
Postado 13 de Setembro de 2017 - 23:35:22
hi
yes they can. also if you are in two different lobby's at the same time you may get fp.


URL | Responder | Citar
[1]
Exibindo 1 - 2 de 2 mensagens
Ir ao Fórum:
2 Usuário(s) estão lendo este tópico (Nos últimos 30 minutos)
0 membros, 2 convidado(s)

Что интересно прямо сейчас
[aM']Liereyy's Profile (28 пользователи)
Word Association (25 пользователи)
[aM']MbL40C's Profile (17 пользователи)
Photos of Voobly Players (16 пользователи)
WololoKingdoms for Age of Empire... (14 пользователи)
Turkish Cup vol. 1 (9 пользователи)
1.4 RC for Age of Empires II: Th... (8 пользователи)
Suggested Voobly Rating Decay IM... (8 пользователи)
CBA TAKTİKLERİ (6 пользователи)
wololokingdoms rating (6 пользователи)
Самые активные темы за последнюю неделю:
wololokingdoms rating (4 посты)
RIP JJ_Fad (3 посты)