Multiplayer Oynama Sorunu

 katil0770


Postado 11 de fevereiro de 2015 - 22:06:47
Öncelikle Merhaba,
Ben ve bir kaç arkadaşım age of empires 2 the conquerors multiplayer oynamak istiyoruz. ama nasıl oynayacağımızı bilmiyoruz. bu konuda bize yardımcı olabilirmisiniz?
Birde benim sürümde v1.0c arkadaşların bazılarında ise oyun hem Türkçe hemde v1.0 bu bir sorun yaratırmı?
Sorun yaratırsa hangi yamayı yüklemek lazım? yada bildiğiniz orijinal AoE 2 the Conquerors v1.0c sürümü var mı torrent olarak?
Bir el atın lütfen...
URL | Responder | Citar
 kitt


Postado 12 de fevereiro de 2015 - 01:59:21
hi
fox will answer you. thanks
URL | Responder | Citar
 FoxValentine_


Editado 12 de fevereiro de 2015 - 10:59:56 por FoxValentine_
Merhaba,

Hoşgeldiniz. Öncelikle sitenin temel olarak türkçe çevirisi mevcut olmakla birlikte çalışmalara hala devam ediyoruz. Buraya tıklayarak türkçesi hazırda olan sayfaya yönlendireyim.

Voobly üzerinden oyunlar genel olarak 1.4RC versionu ile oynanmakta, ama isteğe bağlı olarak oyun odası ayarlarından 1.0c seçmekte gayet mümkün. Ama 1.0c versionu seçtiğiniz durumlarda eski versionu pek kullanan kalmadığı için karşınızda rakip bulmakta zorlanacaksınız. Oyun patchini program kendi otomatik olarak yüklüyor ama yinede bazı çözülebilir sıkıntılarla karşılaşmanız münkün. Özel mesaj ile göndermiş olduğum linkten oyunu indirip kurarsanız bütün patchler içinde yüklü ve demiş olduğum gibi gerekenleride program kendi otomatik olarak yükleyecektir.

Oyun linkine gelince, forum üzerinden korsan link paylaşımı yasak olduğun için özel mesaj yoluyla göndereceğim.

Programı indirip kurduktan sonra, kendinize uygun olan oyun salonuna girip oyunu oynamak kalıyor. Size tavsiyem eğer internet üzerinden oynamakta yeniyseniz, New Player Lobby'den başlamalısınız.

Programı açarken, salonlara girmeden önce önünüze liste tarzında Game Browser dediğimiz tarayıcı gelecektir. Ordaki listeden, istediğiniz oyun salonuna katılıp oynayabilirsiniz.

Eğer başka sorunuz olursa yeni konu açarak veya bu konu altında paylaşırsanız elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

İyi eğlenceler! :)




URL | Responder | Citar
 johnalp


Postado 12 de agosto de 2016 - 22:13:24
merhaba, ben de link alabilir miyim?



URL | Responder | Citar
[1]
Exibindo 1 - 4 de 4 mensagens
Ir ao Fórum:
1 Usuário(s) estão lendo este tópico (Nos últimos 30 minutos)
0 membros, 1 convidado(s)